Babaúszás

Babaúszás belépők és bérlet

Belépőjegy (Baba+szülő)* 6 500 Ft
Kísérő jegy (1 fő hozzátartozó részére)** 2 500 Ft
Látogató jegy (1 fő hozzátartozó részére) ***300 Ft
5 alkalmas bérlet (Baba+szülő, érvényesség 45 nap)****29 000 Ft

*Az ár tartalmazza a Babaúszás órán való részvételt, öltözőszekrény használatot mosdóval, zuhanyzóval, pelenkázóval felszerelt  privát öltözőhelyiségben, valamint 1 db nagy törölközőt, széf használatot. Belépés az óra előtt fél órával lehetséges (8:30/9:30) távozás az óra után fél órán belül (10:30/11:30).

**1 fő hozzátartozó részére kedvezményes belépést biztosít. Lehetőséget ad átöltözésre és a Spa szolgáltatásainak igénybevételére a babaúszás óra ideje alatt. 2 órás bent tartózkodást tesz lehetővé (8:30-10.30/9:30-11:30).  1 db nagy törölközőt biztosítunk.

*** 1 fő hozzátartozó részére lehetőséget biztosít az átöltöztetés segítésére és az óra megtekintésére a medence mellől. Szekrényt és törölközőt nem biztosítunk. A medencetérbe papucsban lehet bemenni, vagy lábzsákot biztosítunk.

**** A bérletkártya bemutatása minden alkalommal szükséges. A bérlet hosszabbítására nincs lehetőség.

Az órákra bejelentkezés kötelező, lemondás 24 órával az órakezdés előtt lehetséges, ellenkező esetben az alkalmat felszámoljuk.

 

Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Danubius Hotel Helia szobafelújítása újabb szakaszához érkezett, mely 2023. novemberétől előreláthatóan 2024. március végéig tart majd.

A munkálatok azonban napközben zajjal járhatnak, amiért szeretnénk önöket kárpótolni.

A hétköznapokon teljesárú napijegyet vásárló vendégeink a zajjal járó munkálatok miatt 30% kedvezményt érvényesíthetnek, amennyiben jegyüket az adott napon 16:00-ig megvásárolják.

(Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, így például a pénteki akciós napijegy megvásárlásakor nem vehető igénybe a 30%-os engedmény. A kedvezmény visszavonásig érvényes.)

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!