ÁSZF

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

 

  1. Ki kezeli az Ön adatait?

Danubius Hotels Zrt,

székhelye: 1051 Budapest, Szent István tér 11.

képviseli: Kovács Balázs vezérigazgató

e-mail: fitness.helia@danubiushotels.com

(a továbbiakban: az „Társaság”)

 

  1. Vásárláskor megadott adatok:

Az adatkezelés jogalapja:

  • A fitness szolgáltatások nyújtására kötött szerződés teljesítése. [GDPR 6. cikk (1) bek. b) pont]. Ezt követően, a bérlet lejáratának napjától, vagy egyszeri belépés számított a tárgyévet követő 1 évig a panaszkezeléshez fűződő jogos érdekünk. [GDPR 6. cikk (1) bek. f) pont] A csillaggal jelölt adatok megadása, a fénykép és a tagsági kártya adatok kezelése a szolgáltatás nyújtás elengedhetetlen feltételei. A panaszkezelési célú adatkezelés ellen bármikor tiltakozhat a helia@danubiushotels.com e-mail címen.
  • Amennyiben a bérlet és jegyváráslás esetén adott számlán az Ön neve és címe szerepel, úgy az adatkezelés jogalapja a jogszabályi megfelelés [GDPR 6. cikk (1) bek. c) pont]. Az adatok megadása nélkül magánszemély nem vásárolhat.

 

Az adatkezelés célja:

A fitness szolgáltatás nyújtása és panaszkezelés.

  • a név, születési dátum és fénykép megadása az azonosítást szolgálják;
  • míg a többi személyes adat (cím, telefonszám, e-mail cím) a kapcsolattartást szolgálja, A kapcsolattartási adatok megadása nem kötelező, de a kapcsolattartás feltétele.

Nem kötelező statisztikai adatok:

  • statisztikai célból a személyes adatoktól elkülönítetten kezeljük a következő adatokat: pl.: hol hallott a klubról.

Jogszabályi megfelelés

  • magánszemély vásárlása esetén a név és cím.

 

Némely adat az előzetes egyeztetés alapján ki lesz töltve érkezéskor, annak érdekében, hogy gyorsítsuk a vásárlási folyamatot. Kérjük, hogy mindig ellenőrizze az adatok helyességét.

 

Az adatkezelési idő:

  • Az Ön személyes adatait a bérlet lejáratának napjától, vagy egyszeri belépésétől számított a tárgyévet követő 1 évig kezeljük a panaszkezelés érdekében.
  • A számlát 8 évig meg kell őriznünk.

 

  1. Ha a négyzet kipipálásával feliratkozik a hírlevélre (csak 18 éven felüliek esetén):

Hírlevél küldése érdekében az Ön nevét és e-mail címét kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja: Az Ön hozzájárulása. [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont] Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem járul hozzá az adatok kezeléséhez, úgy nem tudunk hírlevelet küldeni az Ön részére.

Az adatkezelés célja: Az Ön tájékoztatása az aktuális akciókról és újdonságokról.

Az adatkezelési idő: Hírlevelünket kizárólag addig küldjük az Ön részére, ameddig azt Ön kéri. Amennyiben Ön nem szeretne több hírlevelet kapni, arról bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található link segítségével, vagy a fitness.helia@danubiushotels.com  küldött e-mail útján. A hozzájárulás ilyen visszavonása nem érinti az azt megelőző jogszerű adatkezelést.

Adattovábbítás: A cégcsoporton belül történik adattovábbítás.

Adatfeldolgozó: Az hírlevél küldés során a Maileon Korlátolt Felelősségű Társaság (1222 Budapest, Vöröskereszt utca 4.) rendszerét használjuk.

 

  1. Ha a négyzet kipipálásával kéri adatai megőrzését(csak 18 éven felüliek esetén):

Az adatkezelés jogalapja: Az Ön hozzájárulása. [GDPR 6. cikk (1) bek. a) pont] Tájékoztatjuk, hogy amennyiben nem járul hozzá az adatok kezeléséhez, úgy következő vásárláskor újból meg kell adnia azokat. Hozzájárulását bármikor visszavonhatja, a visszavonás azonban nem érinti az azt megelőző jogszerű adatkezelést.

Az adatkezelés célja: A következő vásárlás egyszerűsítése.

Az adatkezelési idő: Az utolsó vásárlástól számított 8 év.

Adattovábbítás: A cégcsoporton belül történik adattovábbítás.

 

  1. Az Ön jogai

 

 

 

A hozzájárulás visszavonásán és a tiltakozáson túl, Ön jogosult tájékoztatást kapni az adatkezelésről, kérelmezheti személyes adatai helyesbítését, törlését vagy kezelésük korlátozását, tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint kérheti azok átadását. (Jogszabályi előírás esetén csak az aláhúzással jelzett jogok illetik meg.) Amennyiben élni szeretne valamelyik jogával, kérjük, hogy azt írja meg nekünk a fitness.helia@danubiushotels.com e-mail címre. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Társaság, mint adatkezelővel szemben a felügyeleti hatósághoz (NAIH) panaszt nyújthat be, vagy bírósághoz is fordulhat.

 

 

 

 

HÁZIREND

  1. Az uszoda 7:00 – 22:00 óra között áll vendégeink rendelkezésére. Szállodai szobával nem rendelkező vendégeink számára 21:15-ig biztosítjuk a belépést.

21:45-ig a medenceteret és fitnesst, 22:00 óráig a spa teljes területét el kell hagyni!

  1. Vendégeink számára a belépőjegy megvásárlása, illetve a bérlet bemutatása után a következőket biztosítjuk letét ellenében, ami csak személyes tárgy lehet, készpénz nem. Személyenként 1 db szekrénykulcsot (lakatot) az öltözőszekrényhez, 1 db nagy, 1 db kis és 1 db szauna törülközőt. A vissza nem juttatott textíliákért 1500.- Ft-ot számolunk fel.

Extra törülköző külön térítés ellenében kölcsönözhető.

  1. Kérjük, hogy itt-tartózkodásuk alatt az öltözőszekrény kulcsát és a lakatot őrizzék meg, mert pótlásukért 8.000,- Ft-ot számolunk fel.
  2. A pénztárnál értékmegőrző áll rendelkezésre. Az öltözőszekrényben elhelyezett értéktárgyakért a szálloda nem vállal felelősséget.
  3. A spa recepciónak nem áll módjában küldemények átvételére és továbbítására.
  4. Az uszoda kapacitása 150 fő. Teltház esetén a várakozók igényét érkezési sorrendben elégítjük ki. A szállóvendégek elsőbbséget élveznek.
  5. Kérjük, hogy a bérlet elvesztését részünkre írásban jelezzék és mi 15 napon belül, 1500,- Ft ellenében pótoljuk.
  6. Az uszodát, szaunát, fitness termet és napozó teraszt mindenki csak saját felelősségére használhatja!
  7. Az uszoda használata előtt kérjük a zuhanyozók és a lábfertőtlenítő használatát. A medencéket kizárólag fürdőruhában lehet igénybe venni.

A szaunába csak fürdőruha és papucs nélkül, előzetes zuhanyozás után lehet bemenni, a szauna padon a törülköző/lepedő használata kötelező!

A szaunában történő borotválkozás nem engedélyezett, mert egészségügyi kockázatot rejt magában.

A medencében fürdőruha/úszónadrág viselete kötelező, ezen kívül vízisportokhoz használandó technikai ruházat viselete megengedett, pl: szörf póló.

  1. A fitness terem csak az ott kifüggesztett szabályok betartása mellett használható.
  2. Étel, ital csak a kijelölt helyen fogyasztható.

 

  1. TILOS:
    1. a spa egész területén dohányozni,
    2. a spa és fitness területére törékeny tárgyat bevinni, pl: üvegpohár
    3. a spa területére állatot behozni,
    4. az uszodában, és a fitness teremben utcai cipővel közlekedni,
    5. a medencékbe ugrálni, fröcskölni, labdázni, hangoskodni
    6. 2 éven aluli gyereket – egészségügyi okból – a medencébe engedni,

(kivéve speciális úszópelenkában)

  1. fertőző bőrbetegséggel vagy nyílt bőrsérüléssel az uszodát használni.
  2. a fitness terem használata 14 éven aluliak számára.
  3. a napozóteraszról kihajolni, a terasz szélére ülni és feküdni

 

  1. 14 év alatti gyermek felnőtt kísérő nélkül nem használhatja az uszodai szolgáltatásokat.
  2. Úszósapka használata ajánlott. Hosszú hajú vendégeinket hajuk feltűzésére kérjük.
  3. Kérjük, hogy ügyeljenek az uszoda rendjére és vigyázzanak egymás testi épségére.
  4. A házirend szabályainak megszegése a bérlet bevonását vonhatja maga után, de annak árát nem áll módunkban visszatéríteni. Szállóvendégek esetén pedig távozásra szólíthatjuk fel a vendéget.
  5. A wellness részleg karbantartása miatt kieső időre sajnos nem áll módunkban kompenzációt adni.
  6. Napozóteraszunk minden évben május 1-től tárgyév szeptember 30-ig tart nyitva.
  7. Csendes órákat tartunk minden nap 07:00-09:00 és 20:00-22:00 óra között. A csendes órák idején a Helia Spa&Fitness Centerben csak 14 év feletti vendégek tartózkodhatnak, így biztosítva minden vendégünk számára a zavartalan kikapcsolódást.

 

Kedves Vendégeink!

2024. február 25-26-án, vasárnap és hétfőn féléves medence nagytakarítás és karbantartás miatt a Spa&Fitness Center zárva tart.

Február 27-én kedden a megszokott nyitva tartással várjuk újra vendégeinket.

Köszönjük a megértésüket!