Csoportos órák

Többféle csoportos fitness óránk közül mindenki megtalálhatja a személyiségéhez illőt.

Az alábbi órákon való részvételt a jegy és bérletáraink tartalmazzák. Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

 

 

 

Tekintse meg órarendünket >>

Tagsági lehetőségeink >>

 

Gerinc tréning (60’): A gerinctréning egy 60 perces foglalkozás, amely kötelezően különböző – a gerinc egészségének megőrzéséhez elengedhetetlen –  blokkokból áll, melynek során alaposan átmozgatjuk a gerinc ízületeit, valamint erősítjük és nyújtjuk a gerinc mozgatásában résztvevő izmokat. Az edzés alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű tréning, azoknak ajánlott akik komolyan veszik testük egészségét is, az esztétikai és egyéb edzéscélok elérésével szemben, illetve mellett.

 

Fitt-Bike (60’): A spinning edzés zenére végzett kerékpáros aerobic óra, melyet fedett edzőteremben tartunk vendégeink számára. Az edzés, a szobabiciklizésre hasonlító csoportos mozgásforma, melyet professzionális spinning edző irányít. Az órák 60 percesek. Ez a kiváló kardió edzés egyszerre fejleszti a testet, a lelket, a mentális képességeket és az állóképességet is.

 

Alakformáló óra (60’): Ezt az óratípus mindenkinek ajánljunk, legyen edzett vagy kevésbé edzett, esetleg teljesen kezdő! Egyszerű, jól követhető óra ahol a fő izomcsoportok erősítésén, tónusfokozásán van a hangsúly. Állóképességi, zsírégető edzés, miközben formáljuk a váll-, mell- és hátizmokat, és az alakformáló edzésből nem maradhat ki a has-, comb- és farizmok edzése sem! Azok számára ajánlott, akik nem tudják követni a bonyolult koreográfiát, illetve nem bírják a kemény állóképességi munkát, de szeretnének formálódni, illetve megszabadulni az esetleges súlyfeleslegtől.

Fitt-Mix (60’): Ezt az órát kezdőknek és idősebbeknek is ajánljuk, azoknak, akik szeretnek jó zenére mozogni, nem félnek a folyamatos terheléstől. Az alakformáló edzés egy teljes testet megmozgató, elsősorban a kritikus részeket (has-comb-popsi) formáló, erősítő alakformáló torna. Minden fontos izomcsoportot megdolgoztatunk, formálunk, és természetesen nyújtunk is.

Aqua Training (60’): A medencében végzett gyakorlatok komfortosabbak, hiszen a víz egyedülálló tulajdonságai, mint a felhajtóerős, hidrosztatikus nyomás és ellenállás kombinálható edzés típusokat, keringést javító gyakorlatokat tesz lehetővé. A vízi torna kíméli az ízületeket, mert csökkenti az ízületekre ható terhelést, valamint a víz ellenállása lassítja a mozdulatokat, ezáltal minimalizálja a sérülések, húzódások, ficamok kialakulását.