Edzőink

Ismerjék meg edzőinket! 

 

 

 

Lovasi Tibor vagyok, fitness és csoportos óra edző, korábban testnevelő és kosárlabda edző voltam. Ennek megfelelően edzéseimet az odafigyelés, javítás illetve korrigálás jellemzi. Küldetésemnek érzem, hogy mindenki megfelelő motivációt és sikerélményt érjen el a saját képességeinek megfelelően. Ha hosszú távon szeretnél célt elérni -mindezt jó társaságban és jó hangulatban- akkor várlak az óráimon.

Itt a Heliában bő 20 éve kísérem végig vendégeinket a fejlődés útján, csatlakozz te is az óráimhoz és érd el velem a saját sikereidet!

Az alábbi óratípusokon találkozhatunk:

  • vizi torna
  • gerinc torna
  • kondi mix

Ha csak a fitness teremben edzenél, de elakadsz, vagy csak bizonytalan vagy, szívesen segítek a gépek használatában.

 

 

 

 

Makay Zoltán vagyok, fitness, csoportos óra,- személyi edző. Több mint 30 éve életem része a sport. Labdarugóként kezdtem, majd a különféle labdajátékok mellett bepillantást nyerhettem a kűzdősportok világába. Az ökölvívásból és bírkózásból merítve a gimnasztikai gyakorlatokat beépítettem a hétköznapjaimba, melyek rendszert hoztak az életembe. 10 éve tartok személyi edzéseket, saját testsúlyos személyi edzéseket, valamint TRX csoportos edzéseket. A fitness wellness instruktori képzésen ismerkedtem meg az aqua fitnessel, majd lehetőségem volt később az ott szerzett tudást tovább mélyíteni, mígnem ez a mozgásforma is közel került hozzám. Legyen szó bármilyen óratípusról, nagyon fontosnak tartom, hogy a gyakorlatokat pontosan és sérülésmentesen hajtsák végre vendégeim, ha kell az alapokhoz visszakanyarodva. Emelett hiszek a rendszerben. Ha a rendszer megvan, a test egyszerűen alkalmazkodik és követi az egyént.

Az alábbi órákon találkozhatsz velem:

  • Kondi mix
  • Gerinctréning
  • Alakformáló
  • Aqua Power/Dynamic
  • Core system training

+ Személyi edzés

 

Váczi Erika vagyok, jóga oktató. Már lassan 10 éve a jóga szerelmese vagyok. Természetemből fakadóan mindig is életem része  volt a mozgás. Először a szülést követő fogyás, erősödés miatt ismerkedtem meg a jógával mint mozgásformával, de sokkal többet kaptam már az első alkalommal.  Szerelem első érzésre.  Korábban foglalkoztatott a buddhizmus, keleti filozófia, más részről ez is vezetett, hogy a védikus jóga filozófia mélységeiben is elmerüljek.

Tudtam hogy az út jó amin járok és hamar a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán találtam magam,  rengeteg önismeret és felismerést követően gyorsan szintet léptem és az astangában találtam meg Önmagam, kihívást, fejlődést ebben találtam.

Időközben elvégeztem az Asthanga Oktató képzést a Mandala Stúdióban Pápa Gyöngyvérnél akinek hálás vagyok a tudás átadásért, többek közt ő inspirált a fejlődésben.

A jógát mindenki más cél miatt kezdi el, de sokkal többet ad mint azt gondoljuk.

Kedves Vendégünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Danubius Hotel Helia szobafelújítása újabb szakaszához érkezett, mely 2023. novemberétől előreláthatóan 2024. március végéig tart majd.

A munkálatok azonban napközben zajjal járhatnak, amiért szeretnénk önöket kárpótolni.

A hétköznapokon teljesárú napijegyet vásárló vendégeink a zajjal járó munkálatok miatt 30% kedvezményt érvényesíthetnek, amennyiben jegyüket az adott napon 16:00-ig megvásárolják.

(Az akció más kedvezményekkel nem vonható össze, így például a pénteki akciós napijegy megvásárlásakor nem vehető igénybe a 30%-os engedmény. A kedvezmény visszavonásig érvényes.)

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!