Szeptember 12-én megnyílt műkörmös szalonunk, ahol Szikra Boglárka, kézápoló és műkörömépítő várja a szépülni vágyó hölgy vendégeket. Ismerjék meg Bogit!

 

Hogyan jött az ötlet, hogy műkörmösként szeretnél dolgozni?

Szeretek alkotni és ezzel örömet okozni másoknak, ezért döntöttem a műkörmös szakma mellett.

Hol tanultad a szakmát, milyen oklevelekkel rendelkezel?

A Pedi Suliban végeztem, mint Kézápoló és műkörömépítő, illetve Manikűr és Gél lakk tanfolyamon is részt vettem, okleveleket szereztem.

Mióta dolgozol a szakmában?

2018-ban végeztem, kezdetben hobby szinten tevékenykedtem, de 2020-tól szalonban dolgozom, így a szakma már hivatásommá vált.

Szerinted miért szeretnek hozzád járni a vendégeid?

Munkám során igyekszem maximálisan kielégíteni vendégeim igényeit, és a lehető legjobb, legszebb eredményt elérni legyen szó akár kéz-láb gél lakk készítésről, műköröm építésről vagy akár rágott körmökről. Ezért fontosnak tartom, hogy folyamatosan figyeljem az új trendeket, technikákat, és a lehető legjobb minőségű anyagokkal dolgozzak.

Általában milyen visszajelzéseket kapsz a vendégeidtől?

Mindig jókat 😊

Nekem az a legjobb visszajelzés, hogy a korábbi vendégeim visszajárnak hozzám. Ha úgy adódik, hogy szalont váltok akkor a többség jön utánam, többen még a nagyobb távolság ellenére is kitartanak mellettem. Az elégedett vendégek mindig nagyon fontosak számomra, és büszke vagyok arra, hogy ajánlják a szolgáltatásaimat másoknak is.

Az eredményes kezelés mellett még mire figyelsz, hogy vendégeidnek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsd?

Az egészség és a biztonság fontossága nálam kiemelt figyelmet kap, ezért higiénikus környezetben rendszeresen sterilizált eszközökkel dolgozom. Illetve törekszem arra is, hogy a vendégeimmel jó kapcsolatot ápoljak, hiszen a megfelelő kommunikáció és az együttműködés a siker kulcsa.

Mit vársz a Heliatól?

Egy biztos pontot, jó vendégeket, jó csapatot és egy második otthont 😊