Hullámmasszázs

A narancsbőr más néven cellulit teljesen természetes és normális jelenség, mégis szeretnénk, ha minél kevesebb lenne rajtunk. Általában a comb és fenéktájékon látható, és a tévhitekkel ellentétben nem a túlsúly okozza. A kúraszerűen végzett cellulit kezeléssel már akár 3-4 alkalom után látványos javulás tapasztalható. Tartós eredmény ismétlő kezelésekkel érhető el, de gyakran elengedhetetlen a páciens életmódbeli szokásainak is a megváltoztatása, valamint diéta bevezetése is szükséges lehet. Elhoztuk nektek új szolgáltatásként a hullámmasszázs kezelésünket, mellyel feszesebb, szebb és narancsbőr mentesebb bőrt érhetünk el.

Maga a masszázs egy kompressziós ruházatban történik, melynek légkamráiban váltakozó erősségű nyomású hullámok generálódnak. A masszázs során a légkamrák hol megtelnek levegővel, hol pedig kiáramlik belőlük és ez által keletkezik egy szorító hullám – így segítve elő a nyirokrendszerben pangó folyadék ürítését, a szervezet méregtelenítő folyamatait.

A kezelés ezek mellett kedvező hatással van az emésztési zavarokra, elősegíti a testsúlycsökkenést, javítja az izomtónust, ami által formásabb lesz a testünk.  Stresszoldó hatása pedig hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához – főleg, hogy a kezelés alatt a vendég olvashat, zenét hallgathat, relaxálhat.

Kezeléseink hatékonyságát fokozza a gépi és kézi masszázsok kombinációja, így az alábbi csomagokat állítottuk össze Nektek:

Ahhoz, hogy a kezelésünk még hatásosabb legyen hoztunk nektek 5 tippet, ami extra segítség lehet a cellulit elleni küzdelemben.

  1. Napi 2,5 liter víz fogyasztása, mellette sok friss zöldség és gyümölcs bevitele így a magas rostbevitel fokozza az anyagcserét.
  2. Rendszeres szaunázás, majd szauna utáni hidegvizes zuhany aktívan feszesíti bőrünket, érdemes heti rendszereséggel végezni.
  3. Heti 3x sportoljatok! – séta, úszás, jóga, bicikli, súlyzós edzések – igazából bármilyen mozgásforma, ami Titeket feltölt.
  4. Vitaminok fontossága: kollagén, kálium, magnézium
  5. Masszázs! amellett, hogy segít relaxálni, beindítja az anyagcserét és segít a narancsbőr ellen is.

Szánjatok magatokra időt, hiszen megérdemlitek és hozzátok ki nálunk magatokból a legtöbbet!

Kedves Vendégeink!

2024. február 25-26-án, vasárnap és hétfőn féléves medence nagytakarítás és karbantartás miatt a Spa&Fitness Center zárva tart.

Február 27-én kedden a megszokott nyitva tartással várjuk újra vendégeinket.

Köszönjük a megértésüket!